Är du en Bohem ?

tillsammans skapar vi nya & personliga uttryck genom att inspirera dig att hitta passionen i inredning.

 

För oss är en Bohem någon som vågar vara sig själv och uttrycka det. Bohem är därför en butik där man kan komma in och få inspiration, eller använda som bollplank för egna idéer. Vi tror att det blir enklare och enklare att lära sig vad man själv tycker om inom inredning idag. Det finns digitala verktyg som Instagram och Pinterest som tillåter oss att se material, inspiration och inredning från hela världen utan att lämna soffan och det är fantastiskt. Det tillåter fler att ta redan på vad de gillar och vad de inte tycker om.

Det är dock lätt att fastna i just dessa spiraler av inflytande eller även i vårt egna Skandinaviska uttryck. Det är mönster som vi gärna hjälper till att bryta, och tillsammans med våra kunder vill vi hitta stilen hos var och en av er. Det är vad Bohem står för.

 

Besök oss →

 

 

 
jazmin-quaynor-97778.jpg
 
 
02_20161116S1_MASSAGE_105.jpg
 

Vi är alla kreativa. Vissa väljer att uttrycka sig på ett avskalat sätt och andra är mer extroverta. Fördelen med vårt stora urval av tyger är att det finns något för alla, oavsett om det är sobra linnetyger eller mer färglada historier.

 
 
 

Curabitur tincidunt, purus eget porta ultricies, libero enim consectetur arcu, aliquam bibendum ligula purus sit amet turpis. Aliquam tincidunt, dui sed pulvinar ornare, massa risus elementum massa, eu congue erat risus sit amet lacus. Quisque eget est vitae lectus tincidunt lacinia. Ut egestas fringilla nisi, at finibus velit sollicitudin in. Aenean eleifend ex in metus mollis maximus. Duis ac diam lacus. Nulla ac suscipit nunc.

 

Besök oss →