Tyger 01-206.jpg
 

Atelje Bohem

ATELJEN hittar du i vår butik på linnegatan. I vår atelje sker det kreativa mötet mellan kunden och Bohem. Här formas ALLT frÅN INREDNING och UNIKA möbler, till personliga rum. VI tillgodoser både sömmerska, möbeltapetserare & installatör.

 

BOKA EN TID →

SE ATELJENS MENY →

 
 
 

“Att hjälpa kunden ta ett kreativt ägarskap kommer inspirera oss och förstärka upplevelsen av vårt erbjudande."

— Helen Looft, Store Director

 

När vi på Bohem satte oss ner och tittade på vad vi egentligen erbjuder våra kunder, så kristalliserades det snabbt vad som är den största delen av vårt dagliga arbete. Vi spenderar otaliga timmar tillsammans med våra kunder i vår atelje där vi visar urval av vårt enorma tygsortiment, går igenom inspiration från jordens alla hörn, diskuterar, argumenterar och försöker hjälpa våra kunder hitta rätt. 

En atelje är för oss inte bara ett rum där det produceras, utan i Atelje Bohem skapas det. Utifrån ett urval av kuddar, sänggavlar, soffor och fåtöljer kan kunderna med hjälp av vår kuration, kombinera tyger och känslor som endast fantasin hindrar.

 

BOKA EN TID →

SE ATELJENS MENY →

 

 
 
02_20161116S1_MASSAGE_105.jpg
 

Vi kommer under 2017 formulera ett antal produkter som kommer stå som grund för de tjänster vi erbjuder i atelje Bohem. Allt för att förenkla skapandet och lämna mer tid till att forma det unika.

Detta blir vår så kallade meny.

 

Det är viktigt för oss att det inte finns någon tröskel för skapandet. Det ska inte vara svårt för dig som kund att komma in med en idé, eller ingen idé alls och sedan få hjälp att hitta hem. Vi vill helt enkelt vända på det traditionella sättet att köpa intredning, där det oftast handlade om att antingen kunna inreda eller så kan man inget.

Det finns kreativitet hos oss alla och ens hem är ett ofta ett uttryck för det. Så även fast du är proffs och vet exakt vad du vill ha, eller om du är lite osäker på var du ska börja, så kan vi förhoppningsvis konsten att vara dig själv.

 

BOKA EN TID →

SE ATELJENS MENY →