Välkommen till Ateljé Bohem

ATELJéN hittar du i vår butik på linnegatan. I vår ateljÉ sker det kreativa mötet mellan kunden och Bohem. Här formas ALLT frÅN INREDNING och UNIKA möbler, till personliga rum. VI tillgodoser både sömmerska, möbeltapetserare & installatör.

En ateljé är för oss inte bara ett rum där det produceras, utan i Ateljé Bohem skapas det. Utifrån ett urval av kuddar, sänggavlar, soffor och fåtöljer kan kunderna med hjälp av vår kunskap, kombinera tyger och känslor som endast fantasin hindrar.

 

BOKA EN TID →

 
366A3296-Edit.jpg
 
BOHEM_gif.gif
 

"Att hjälpa kunden ta ett kreativt ägarskap kommer inspirera oss och förstärka upplevelsen av vårt erbjudande."

— Helen Looft, Creative Director


Vi spenderar mycket tid med våra kunder i vår Ateljé. Där visar vi urval av vårt enorma tygsortiment, går igenom inspiration från jordens alla hörn, diskuterar, argumenterar och försöker hjälpa våra kunder hitta rätt. 

 

BOKA EN TID →

 

 
 
 

Vi kommer under 2017 formulera ett antal produkter som kommer stå som grund för de tjänster vi erbjuder i ateljé Bohem. Allt för att förenkla skapandet och lämna mer tid till att forma det unika.

Det är viktigt för oss att det inte finns någon tröskel för skapandet. Det ska inte vara svårt för dig som kund att komma in med en idé, eller ingen idé alls och sedan få hjälp att hitta hem. 

Det finns kreativitet hos oss alla och ens hem är ett ofta ett uttryck för det. Så även fast du är proffs och vet exakt vad du vill ha, eller om du är lite osäker på var du ska börja, så kan vi förhoppningsvis konsten att vara dig själv.

 

BOKA EN TID →